Italijanski proizvodjač pribora za jelo,dekortivnih predmeta i opreme za kuhinju,MEPRA je već više od 7decenija, svojim asortimanom, oslonac u opremanju mnogim domovima, restoranima i hotelima. Komade izradjuju od nerdjajučeg čelika, bakra, a u luksuznoj varijanti se komadi prevlače tankim nanosom srebra koji još više ističu njihovu preciznost i lepotu pri izradi.


Zvanični sajt

U prodavnici "Galerija porcelana" dostupni su vam brojni modeli pribora za jelo, dekorativne tacne, posude, etažeri, a za sve ostalo, iz kompletne ponude firme Mepra, sa zadovoljstvom ćemo , po preporučenim cenama, obezbediti za vas. Uz pomoć naše obučenosti i uvida u kompletan asortiman proizvodjača, odabraćete najbolje za vaš dom, trpezu.Odlučite se za proverene i prave vrednosti, brendove kao što je Mepra.

Italijanski proizvodjač pribora za jelo,dekortivnih predmeta i opreme za kuhinju,MEPRA escajg je već više od 7decenija, svojim asortimanom, oslonac u opremanju mnogim domovima, restoranima i hotelima. Komade izradjuju od nerdjajučeg čelika, bakra, a u luksuznoj varijanti se komadi prevlače tankim nanosom srebra koji još više ističu njihovu preciznost i lepotu pri izradi.U prodavnici „Galerija porcelana“ dostupni su vam brojni modeli pribora za jelo, dekorativne tacne, posude, etažeri, a za sve ostalo, iz kompletne ponude firme Mepra, sa zadovoljstvom ćemo , po preporučenim cenama, obezbediti za vas. Uz pomoć naše obučenosti i uvida u kompletan asortiman proizvodjača, odabraćete najbolje za vaš dom, trpezu.Odlučite se za proverene i prave vrednosti, brendove kao što je Mepra.U prodavnici „Galerija porcelana“ dostupni su vam brojni modeli pribora za jelo, dekorativne tacne, posude, etažeri, a za sve ostalo, iz kompletne ponude firme Mepra, sa zadovoljstvom ćemo , po preporučenim cenama, obezbediti za vas. Uz pomoć naše obučenosti i uvida u kompletan asortiman proizvodjača, odabraćete najbolje za vaš dom, trpezu.Odlučite se za proverene i prave vrednosti, brendove kao što je Mepra.U prodavnici „Galerija porcelana“ dostupni su vam brojni modeli pribora za jelo, dekorativne tacne, posude, etažeri, a za sve ostalo, iz kompletne ponude firme Mepra, sa zadovoljstvom ćemo , po preporučenim cenama, obezbediti za vas. Uz pomoć naše obučenosti i uvida u kompletan asortiman proizvodjača, odabraćete najbolje za vaš dom, trpezu.Odlučite se za proverene i prave vrednosti, brendove kao što je Mepra escajg.U prodavnici „Galerija porcelana“ dostupni su vam brojni modeli pribora za jelo, dekorativne tacne, posude, etažeri, a za sve ostalo, iz kompletne ponude firme Mepra, sa zadovoljstvom ćemo , po preporučenim cenama, obezbediti za vas. Uz pomoć naše obučenosti i uvida u kompletan asortiman proizvodjača, odabraćete najbolje za vaš dom, trpezu.Odlučite se za proverene i prave vrednosti, brendove kao što je Mepra.U prodavnici „Galerija porcelana“ dostupni su vam brojni modeli pribora za jelo, dekorativne tacne, posude, etažeri, a za sve ostalo, iz kompletne ponude firme Mepra, sa zadovoljstvom ćemo , po preporučenim cenama, obezbediti za vas. Uz pomoć naše obučenosti i uvida u kompletan asortiman proizvodjača, odabraćete najbolje za vaš dom, trpezu.Odlučite se za proverene i prave vrednosti, brendove kao što je Mepra.

mepra escajg

mepra