Malo o savremenoj postavci stola

Kestenovi zimi
новембар 21, 2013
Herend novi dekor sa platinom
фебруар 20, 2016
Prikaži sve

Drage moje,
znate sa koliko ljubavi pišem,opisujem Herend porcelan,porcelan sa tradicionalnim motivima,  sve se nadajući da ćemo prevazići ovaj novi trend „druženja/van kuće“, okupljanje, proslave dogadjaja van kuće, doma u kome živimo, trend minimalizma….
Mislim, s obzirom da je u ovom „savremenom “ vremenu sve ubrzano, unapred isplanirano, zakazano , retki su momenti kada otvaramo dom za slavlja i okupljanja…mislim jeste to praktičnije za domaćicu doma, ali ja i dalje mislim da je poseban osećaj i energija preneta upravo ukoliko mi pripremimo jela za trpezu, osmislimo, dekorišemo.Unesemo pritom  naše ushićenje, želju da se dopadne, toplinu i ljubav svih naših ukućana na jelo i samu dekoraciju…no sve se menja, pa tako  i stil  i našin praznovanja.
Sećam se kada smo bili mali, da smo mi deca posebno bili srećni kada nam dolaze gosti, a još srećniji ako dovode i svoju decu….trudim se da i moja deca taj osećaj ponesu ..pa eto pripremam, okupljam i  praznujem kod kuće.Ne pričam vam ovom prilikom o Slavama, već o rodjendanima, okupljanju bez povoda , spontanim vidjenjima sa prijateljima.
Savremeni stil života sa sobom donosi i savremenu postavku stola, serviranje hrane,savremene dekore, pa samim tim i jela koja služimo.
Rosenthal ,od mnoštva dekora sa tradicionalnim prizvukom, se upravo trudi da mladom čoveku, porodici ponudi savremeni stil postavljanja stola. Dugogodišnjom saradnjom sa Versace dizajnerima stvorili su prepoznatljive dekore koji svojim stilom i koloritom uveseljavaju ljubitelje porcelana.Brojni su komadi koje oni preporučuju: vaze, svećnjaci, čaše..kojima možete ukrasiti svoj dom, pokloniti prijatelju i dodati notu savremenosti pri postavljnju trpeze svojim „starim“ komadima servisa.
Potrudite se da supijera ne bude samo supijera pri postavljanju stola..ona vam može poslužiti kao posuda gde ćete staviti predivan buket ili  posuda iz koje će izvirivati voće..neka žive tokom cele godine..neka vam uveseljava svaki dan.
Moćne su osobe koje vole da podele ljubav, hranu, dogadjaj..emociju..osmeh
budite i vi moćni ..pozovite prijatelje ….družite se ..bićete bogatiji, ispunjeniji…
vaša „Galerija porcelana“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *