Italijanska manufaktura, Schiavon , već vise od 6 decenija ručnom izradom, preciznim udarima čekica stvara komade od kojih zastaje dah, komade koji vremenom i patiniranjem dobijaju jos više na vrednosti.Posrebrenjem ili pozlatom njihova lepota jos više dolazi do izražaja.


Zvanični sajt

Pojedinačne porudžbine zahtevnih klijenata su vremenom proširile paletu proizvoda, tako da sada asortiman Schiavona zadovoljava kako klijente sa tradicionalnim pristupom, navikama, tako i klijente kojima savremeni nacin zivota stvara i navike koje ga prate. Iz asortimana mozete odabrati model pribora za jelo, koga prate dekorativni komadi za postavku trpeze i dekorisanje vašeg zivotnog i poslovnog prostora.Schiavon ostavlja slobodu svakom klijentu, pa je na njemu odabir kvaliteta i čistoće srebra 800 ili 925 ili mikronski nanos sreba ili zlata na odabranom komadu. U prodavnici "Galerija porcelana" možete poručiti Schiavon proizvode po preporučenim cenama samog proizvođača . Posetite nas, bice nam zadovoljstvo da podelimo sa vama sve detalje koji su važni, kako bi ste nepogresivo poručili Schiavon komade za vas i vaše najmilije.

Italijanska manufaktura, Schiavon , već vise od 6 decenija ručnom izradom, preciznim udarima čekica stvara komade od kojih zastaje dah, komade koji vremenom i patiniranjem dobijaju jos više na vrednosti.Posrebrenjem ili pozlatom njihova lepota jos više dolazi do izražaja.Pojedinačne porudžbine zahtevnih klijenata su vremenom proširile paletu proizvoda, tako da sada asortiman Schiavona zadovoljava kako klijente sa tradicionalnim pristupom, navikama, tako i klijente kojima savremeni nacin zivota stvara i navike koje ga prate. Iz asortimana mozete odabrati model pribora za jelo, koga prate dekorativni komadi za postavku trpeze i dekorisanje vašeg zivotnog i poslovnog prostora.Schiavon ostavlja slobodu svakom klijentu, pa je na njemu odabir kvaliteta i čistoće srebra 800 ili 925 ili mikronski nanos sreba ili zlata na odabranom komadu. U prodavnici „Galerija Srebrni escajg porcelana“ Srebrni escajg možete poručiti Schiavon proizvode po preporučenim cenama samog proizvođača . Posetite nas, bice nam zadovoljstvo da podelimo sa vama sve detalje koji su važni, kako bi ste nepogresivo poručili Schiavon komade za vas i vaše najmilije.Pojedinačne porudžbine zahtevnih klijenata su vremenom proširile paletu proizvoda, tako da sada asortiman Schiavona zadovoljava kako klijente sa tradicionalnim pristupom, navikama, tako i klijente kojima savremeni nacin zivota stvara i navike koje ga prate. Iz asortimana mozete odabrati model pribora za jelo, koga prate dekorativni komadi za postavku trpeze i dekorisanje vašeg zivotnog i poslovnog prostora.Schiavon ostavlja slobodu svakom klijentu, pa je na njemu odabir kvaliteta i čistoće srebra 800 ili 925 ili mikronski nanos sreba ili zlata na odabranom komadu. U prodavnici „Galerija porcelana“ možete poručiti Schiavon proizvode po preporučenim cenama samog proizvođača . Posetite nas, bice nam zadovoljstvo da podelimo sa vama sve detalje koji su važni, kako bi ste nepogresivo poručili Schiavon komade za vas i vaše najmilije.Pojedinačne porudžbine zahtevnih klijenata su vremenom proširile paletu proizvoda, tako da sada asortiman Schiavona zadovoljava kako klijente sa tradicionalnim pristupom, navikama, tako i klijente kojima savremeni nacin zivota stvara i navike koje ga prate. Iz asortimana mozete odabrati model pribora za jelo, koga prate dekorativni komadi za postavku trpeze i dekorisanje vašeg zivotnog i poslovnog prostora.Schiavon ostavlja slobodu svakom klijentu, pa je na njemu odabir kvaliteta i čistoće srebra 800 ili 925 ili mikronski nanos sreba ili zlata na odabranom komadu. U prodavnici „Galerija porcelana“ možete poručiti Schiavon proizvode po preporučenim cenama samog proizvođača . Posetite nas, bice nam zadovoljstvo da podelimo sa vama sve detalje koji su važni, kako bi ste nepogresivo poručili Schiavon komade za vas i vaše najmilije.

srebrni escajg

Srebrni escajg

escajg